Nipper AGV

Nieuws
Nipper AGV

Op dit moment zijn we de trotse Benelux dealer van de Nipper. Een Automated Guided Vehicle (AGV) gebaseerd op wifi-technologie.

Deze AGV is speciaal ontwikkeld om, volledig automatisch en zelfstandig (Euro)pallets tot maximaal 1000 kg te verplaatsen. Daarbij draait hij om zijn eigen as en is de maximum snelheid 3,6 km/h.

Veiligheid staat uiteraard voorop en daarom is de Nipper uitgerust met een laserscanner met rondom geïntegreerde veiligheidszones.

Aangezien efficiëntie belangrijk is heeft de Nipper slechts aan een laadtijd van 30 minuten voldoende om 4 tot 6 uur volcontinue te kunnen werken.

De geavanceerde ANT software stuurt en navigeert de Nipper door zijn werkomgeving en voert opdrachten uit. Deze centrale systeemsoftware zorgt voor beheer en intelligente en efficiënte toewijzing van transportopdrachten aan de Nipper en de verkeerscontrole, zonder tussenkomst van gebruikers. De Nipper gebruikt zijn werkomgeving als positionering en heeft geen dus geen kostbare infrastructuur nodig. Het gebruik van ANT software maakt het gebruik van meerdere Nippers mogelijk welke via het besturingssysteem communiceren.

Tags: nipper, agv, euro pallet, palletrobot, nipper inteligent pallettruck