Maak gebruik van de real-life Nipper test

Nieuws
Maak gebruik van de real-life Nipper test

De Nipper real-life testen? Het kan! 

Regelmatig ontvangen wij namelijk vragen over onze Nipper, een zelfrijdende palletrobot. Past zo’n robot wel in ons bedrijf? Is het veilig voor onze medewerkers? Is mijn vloer geschikt? Dien ik speciale aanpassingen te verrichten?  

Natuurlijk staan wij u graag te woord om al deze vragen te beantwoorden. Maar zoals het spreekwoord luidt; ‘eerst zien dan geloven’, lijkt het in real-life testen van de Nipper AGV (Automated Guided Vehicle) ons de beste oplossing.  

De Nipper testen op locatie 
Om op uw mogelijke vragen antwoord te kunnen geven, verzorgen wij een test bij u op uw bedrijfslocatie. Op deze manier maakt u in uw eigen omgeving kennis met de robot. Naast dat u de Nipper bezig ziet in uw eigen omgeving, kunnen ook uw medewerkers een eerste kennismaking ondergaan.

De Nipper aanschaffen 
En wist u dat wanneer u de Nipper na afloop van de test daadwerkelijk aanschaft, u het testbedrag binnen 60 dagen retour ontvangt? 

Neem contact op 
Interesse gewekt? Schroom dan niet om contact op te nemen. Vraag naar de spelregels, zodat wij een passende test voor u kunnen samenstellen.  

Tags: real-life testen