Extreem snel pallets verpakken dankzij de Dino Stretch Hood

Nieuws
Extreem snel pallets verpakken dankzij de Dino Stretch Hood

Wanneer je aan dinosaurussen denkt, denk je vaak aan logge en trage beesten. De Dino waar wij het vandaag over gaan hebben is log noch traag. De Dino Stretch Hood is de laatste evolutie: wendbaar en zeer snel.  

Palletverpakking opnieuw uitgevonden 

De Dino Stretch Hood bestaat uit vier modules die onderling samenwerken om andere palletverpakkingstechnieken en rekhoesmachines te doen verbleken.  

De palletbaan is geschikt voor alle bekende palletmaten en is daarnaast eenvoudig aan te passen voor afwijkende maten. Pallets worden maximaal ondersteund. Ook zorgt de palletbaan ervoor dat er geen palletlift meer nodig is om folie onder een pallet aan te brengen. 

Het folietransport, aangedreven door de folie-unit, vormt een volledig gesloten (en daardoor hygiënisch) transportsysteem dat folie van 40 tot 150 microns dikte kan verwerken. Folie wordt 100% dicht geseald door de folie-unit, die vanaf grondniveau snel te verwisselen is.  

De grote ster van de Dino is de stretch unit, die dankzij x-y bewegingen flexibel én compact is. De stretch unit wordt aangedreven door een lichte motor en een contragewicht, wat zorgt voor een energievriendelijke machine die eenvoudig te onderhouden is.  

Voordelen van Dino Stretch Hood 

De Dino Stretch Hood onderscheidt zich van de concurrentie (met name wikkelaars en krimphoezen) dankzij de volgende eigenschappen: 

  • Gegarandeerd stof- en waterdicht verpakken; 
  • Meer dan 120 pallets per uur; 
  • 20% voordeliger in aanschaf dan andere rekhoesmachines; 
  • Minimaal 27% energiezuiniger; 
  • Compact: slechts 12,5 m2 vloerruimte; 
  • Extra stabiliteit dankzij verticale spanning. 

Interesse in een Dino? Laat via onze website uw gegevens achter en ontvang binnen drie dagen een vrijblijvende offerte. Dankzij allerlei extra modules is iedere Dino zodanig aan te passen dat hij ook op uw werkvloer onderscheid gaat maken. Uw product testen met de Dino Stretch Hood behoort daarom ook tot de mogelijkheden. 

10-09-2019
Tags: Robottechnologie
Dino Stretch Hood
Palletverpakking