Een robot pallettruck iets voor u?

Nieuws
Een robot pallettruck iets voor u?

Er vinden veel ontwikkelingen plaats in de logistieke sector, waaronder de opkomst van de welbekende robot pallettrucks. Naast dat deze pallettrucks zorgen voor een gestructureerde en efficiënte werkwijze, brengen ze ook een stukje veiligheid op de werkvloer. Vaak wordt er gedacht dat een robot pallettruck ingewikkeld is om te integreren en duur is qua aanschaf, maar niets is minder waar! Graag nemen wij u mee in de positieve aspecten van een pallettruck.

 

Harde cijfers
Wist u bijvoorbeeld dat productiemedewerkers tot maar liefst 40% van hun beschikbare tijd besteden aan het uitvoeren van logistieke handelingen? Dit is natuurlijk een schrikbarend hoog percentage. Echter, de pallettruck biedt hiervoor dé ultieme oplossing. Een intelligente pallettruck kan namelijk prima dit soort logistieke handelingen overnemen. Naast dat de robot gestuurde pallettruck het werk kan overnemen, zijn er ook een hoop andere voordelen te behalen. 

 

Nipper Intelligent Pallettruck

Om deze oplossing intern te integreren laten we u graag kennis maken met onze Nipper Intelligent Pallettruck, een compacte AGV (Automated Guided Vehicle) voor onbemand intern pallet transport. De Nipper verhoogd veiligheid, bespaart arbeidskosten en voorkomt schades en ongevallen. Hij kan probleemloos pallets (tot 1000kg) liften en is hierdoor breed inzetbaar. Na installatie en training is het mogelijk om de Nipper geheel zelfstandig te programmeren.

 

De voordelen van Nipper
De Nipper Intelligent Pallettruck:

- Voldoet aan de strengste veiligheidseisen

- Is veilig werkzaam in bemande ruimtes
- Verhoogt de output
- Is eenvoudig te installeren (dankzij de gebruiksvriendelijke software)
- Tilt efficiënt werken naar een hoger niveau

 

Eerst zien dan geloven?
Natuurlijk begrijpen we dat u deze wondertool eerst aan het werk wilt zien. Daarom komen wij graag (geheel vrijblijvend) bij u langs om samen vast te stellen wat de mogelijkheden zijn binnen uw organisatie. Het is hierbij zélfs mogelijk om gebruik te maken van een test op locatie. Waardoor u intern zelf de gemakken van de Nipper pallettruck kunt ervaren. Vraag naar de voorwaarden voor deze test op locatie!

 

Vraag een besparingscheck aan via info@spiderrobotics.nl  

 

Bent u toch nog op zoek naar meer informatie? Stel uw vraag dan gerust via info@spiderrobotics.nl / +31 6 53 79 28 39.

Tags: pallettruck
robot
besparingscheck
Nipper